Skip to main content

Vill just DU vinna min tavla?

Hej så här på lördagsmorgonen!

Idag lottar jag ut min tavla - "Ingen annan kan öppna dörren till mitt hopp". Är den här tavlan något för just ditt hjärta?

Nu har jag hämtat mina tavlor från utställningslokalerna på Gamla Lanthandeln i Krokom där de hängt hela oktober. TACK - alla ni som kom och tittade, tack alla som köpte mina tavlor - ni är helt underbara! Du som hittat hit har säkert sett bilden på HOPP-tavlan på facebook, en tavla som flera av er har sagt att ni tycker om.

Tavlan mäter 80x80 cm + ram. Den är målad i akryl och det finns inslag av collage.

SÅ HÄR GÅR UTLOTTNINGEN TILL: Dela gärna mitt inlägg på facebook, samt sätt in valfri summa till Läkare utan Gränser; Plusgiro 900603-2 eller Bankgiro 900-6032 eller Swish 9006032.

Skriv sedan i kommentarsfältet på min facebooksida att du har gett din gåva och vill vara med på utlottningen. (Eget ansvar - jag kollar inte om du gett din gåva.)

Utlottningen avslutas måndagen den 12 november kl 1200. Måndag kväll den 12 november kommer jag att dra en vinnare, och lägger ut resultatet här, på min fb-sida och jag kontaktar också vinnaren personligen.

Jag levererar tavlan i det geografiska närområdet som är Jämtland, men bor du längre bort hämtar du tavlan själv, eller betalar frakten.

Välkommen att delta och kram från Maud

  • Träffar: 5787